Voor het eerst op pad met de KK 300

De caravan iss in oktober 2013 reisklaar. Helaas is het mooie weer voorbij. De eerste reis is daarom naar de stalling. In de meivakantie 2014 gaan we voor het eerst met

de KK300 kamperen. Voor het eerst werd nu ook de originele achtertent opgezet. Handig dat de vorige eigenaar een tekening van de stokken constructie had. Voor de zekerheid heb ik die geplastificeerd.

We proberen de bijbehorende luifeltjes uit en bedenken hoe we de vd Horn luifel gaan aanpassen.

Als gezin hebben wij ook tijdens de vakantie behoefte aan multimedia voorzieningen. Er moet dag en nacht ge-whatsapp’t kunnen worden, de krant moet op de iPad binnenkomen en ook tijdens de vakantie willen we met oma, vriendjes en vriendinnetjes kunnen skypen
en mailen enz. enz. We hebben dus behoefte aan internet. Via

marktplaats wordt (voor € 3) een dongeltje gekocht die in een router
(Fritzbox) gaat waarna vervolgens iedereen net als thuis kan inloggen op
onze caravan hotspot. Binnen Nederland hebben we voor ons dataverkeer
een Bliep simkaart welke je per dag aan of uit kan zetten en voor in Frankrijk hebben we een Joemobile simkaart met 3 gigabyte aan dataverkeer. Ruim voldoende dus voor onze datastromen.

Verder hebben we nog een een eyetv hybrid (https://www.elgato.com/en/eyetv/eyetv-hybrid , deze levert via digitenne NPO 1,2 en 3 en publieke radio. De caravan is hoewel klein al snel van alle mogelijke gemakken voorzien.